• Lütuf Derneği Hakkında
  • Bağış Kabul İşlemleri
  • Yardım
  • Gönüllü

Lütuf Derneği Ne Zaman Kuruldu ?

Lütuf Derneği, 2011 yılında gönüllü faaliyetlerle hayata geçirilerek, kurumsallaşmıştır..

Yardım Faaliyetleri Hangi Ülkelerde Yapılıyor ?

Derneğimiz yardım faaliyetlerini başta Türkiye olmak üzere Afrika,, Asya ve Ortadoğu’da yardıma muhtaç bütün kiriz ve afet bölgelerde yürütmektedir. Türkiye, Afrika, Arakan, Afganistan Gazze, Somali, Suriye, Yemen gibi bölgelerde aktif çalışmalar devam etmektedir.

Yardım Faaliyetleri Müslüman Toplumları Mı Kapsıyor ?

Derneğimiz yardım faaliyetlerini din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın yürütmektedir. Yardım faaliyetlerinde önceliğimiz her zaman ihtiyaç sahiplerine ulaşarak doğru yardımı yerinde yapmaktır.

Derneğinizin Herhangi Bir Cemaat, Grup Veya Parti İle Bağlantısı Var Mı ?

Lütuf Derneği’nin, bir cemaat, grup, parti vs. ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Derneğimiz bağışçılarımız ve gönüllülerimiz ile birlik ve beraberlik için bağımsız hareket etmektedir.

Yurt Dışından Nasıl Bağış Yapabilirim ?

Derneğimize yurt dışından SWIFT kodu ile birlikte Euro veya dolar olarak bağışta bulunabilir veya lutufdernegi.org üzerinden kredi kartı ile online olarak bağış yapabilirsiniz.

Giriş/Üye

Hesap No